Ion Ceban a fost propus de MAN spre desemnare pentru un nou mandat de primar al municipiului Chișinău

c
Foto:Facebook/Ion Ceban

Actualul primar al capitalei, Ion Ceban, a declarat astăzi, 17 septembrie, că a fost propus spre desemnare la aceeași funcție pe care o deține în prezent de către Partidul Mișcarea Alternativă Națională (MAN) – formațiune politică înființată de edil. Decizia a fost luată în cadrul conferinței Organizației Teritoriale a municipiului Chișinău MAN.

„Tot astăzi a fost prezentată spre desemnare echipa MAN pentru Consiliul Municipal Chișinău și echipele MAN pentru Consiliile Locale din suburbii și propuși spre desemnare candidații pentru suburbii”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Astfel, potrivit edilului, candidații propuși Biroului Național al Partidului MAN spre desemnare pentru funcțiile de primari ai localităților din suburbii sunt:
#1. Vatra – Dănilă Denis;
#2. Durlești – Mihai Onofrei;
#3. Trușeni – Vasilii Popa;
#4. Tohatin – Viorel Cheltuitor;
#5. Bubuieci – Leonid Umaneț;
#6. Ghidighici – Radu Boțan;
#7. Grătiești – Radu Caraman;
#8. Colonița – Angela Zaporojan;
#9. Cruzești – Victor Solomon


Pe 25 august 2022, Ion Ceban a declarat că va candida pentru cel de al doilea mandat de primar al municipiului Chișinău.

În luna noiembrie 2019, Ion Ceban a câștigat turul II al scrutinului electoral, astfel devenind primar al municipiului Chișinău pentru o perioadă de patru ani. Acesta a demisionat din funcția de membru de partid al PSRM în data de 30 decembrie 2021 și a anunțat că își formează propria formațiune politică.

Taguri: #Locale 2023
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente