Ai vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani și ai talent la pictură? Participă la concursul cu tematică electorală „VotART Junior”, ediția 2023

picturi
Foto:Steve Johnson

Tinerii și tinerele cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, cursanții și cursantele școlilor de arte din Republica Moldova, se pot înscrie la concursul de pictură cu tematică electorală „VotArt Junior”, organizat de Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral.

Concursul se va desfășura în perioada 1-8 octombrie 2023, în incinta Școlii de Arte Plastice „Alexei Șciusev” din Chișinău, situată pe strada Alexandru cel Bun 19. Materialele de lucru și alimentația vor fi asigurate în totalitate de organizatori.

Participanții și participantele vor picta lucrări pe tema „Alegerile în localitatea mea”, iar trei cele mai bune creații, selectate de comisia de jurizare, vor fi distinse cu diplome și premii.

Persoanele interesate să participe la concursul de creație, sunt invitate să trimită dosarul la adresa de email [email protected].

Dosarul va conține:
# formularul de participare plasat în anunțul de înscriere (anexa numărul 1 din Regulament);
# trei lucrări scanate, realizate în ultimii doi ani, executate la alegere în: acuarelă, guaș, acril, pastel și însoțite obligatoriu de etichetă (jos, în partea dreaptă a lucrării):
— numele, prenumele autorului;
— vârsta autorului;
— titlul lucrării;
— instituția de învățământ;
— localitatea;
— numele, prenumele profesorului mentor;
# acordul scris al părinților sau al tutorelui, în cazul participantelor/participanților minori.

Data limită pentru transmiterea dosarelor este 15 septembrie, ora 23.59.

Persoanele selectate vor fi contactate prin email sau telefon.

După încheierea atelierului, picturile vor fi prezentate în cadrul unei expoziții, apoi utilizate la elaborarea materialelor de educație electorală.

Regulamentul de înscriere la concurs și alte detalii găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente