Circulația transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt va fi suspendată astăzi, în intervalul orar 14.00-24.00

troleibuze
Foto: Regia Transport Electric Chișinău

Astăzi, 13 august, de la ora 14.00 până la 24.00, va fi sistată circulația transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin.

Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, nici troleibuzul turistic nu va activa în decursul zilei de astăzi, decizia fiind luată în contextul desfășurării evenimentului „Chișinău Youth Fest” 2023.


Astăzi, începând cu ora 16.00, în Piața Marii Adunări Naționale, se va desfășura Târgul de oportunități pentru tineri, unde vor fi organizate workshopuri și prezentate diverse oferte acestora de către Centrele Municipale de Tineret, Centrele de creație pentru copii și tineri, precum și de către Școlile Sportive din municipiul Chișinău.

La fel, tot aici, va avea loc un Dj battle, iar seara va culmina cu un concert alături de The MotansMohombi și Lexter, care vor face live performance-uri. Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Tineretului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente