Să înceapă weekendul! Cinci evenimente care să nu-ți lipsească de pe agendă vineri, 14 iulie

prieteni evenimente vara
Foto:Antonino Visalli

Se zice că vineri este ziua iubirii, a întâlnirilor, a petrecerilor și a bucuriei, iar pentru a profita din plin de ea, îți propunem o serie de evenimente care să nu lipsească de pe agenda ta mâine, 14 iulie.

# Festivalul „Te salut Chișinău”

Primăria municipiului Chișinău te invită la Festivalul „Te salut, Chișinău”, dedicat marcării a 587 de ani de la prima atestare a Chișinăului. Din 14 până pe 17 iulie, participă la manifestările cultural-artistice pe Strada Pietonală „Eugen Doga”.

Mâine, 14 iulie, vor evolua:
# Orchestra Fraților Advahov;
# Zinaida Julea;
# Fuego;
# Gabriel Nebunu;
# Maria Iliuț și „Crenguța de iederă”;
# Nicolae Gribincea și „Plăieșii”.

# Tech Talks #6: Sound composing & mixing

Cum se creează muzica? Printr-un semn divin? Prin așteptarea momentelor de inspirație sau alte trucuri magice? Și dacă îți spunem că muzica este artă, dar și muncă deopotrivă, o să ne crezi?

Pe 14 iulie, la 18.30 vino la Mediacor la meetup-ul Tech Talks #6: Sound composing and mixing Cosmos în Buzunar. Aici, în timp real, Pavel Olari, Adrian Roșca și Laurențiu Coțaga, membrii trupei Cosmos în Buzunar, vor improviza o melodie complet nouă, folosind instrumentele muzicale și vocea pentru a da naștere unei creații muzicale complet noi.

Vei putea și tu fi parte a magiei. Vor fi momente în care vei putea veni cu idei de aranjament sau sunete, ceea ce va face experiența noastră din seara de 14 iulie și mai interactivă și unică.

La finalul evenimentului, vei asculta rezultatul final al mixajului live. Pentru a participa, te poți înregistra completând acest formular.

# Cină gastro-italiană

Vino mâine, începând cu ora 19.00, la o cină gastro-italiană la Charmat Prosecco Bar. Potrivit organizatorilor, după cină, va fi disponibil Prosecco nelimitat, distracție și dansuri.

# Rooftop Party

Dansați până dimineața și întâlniți zorii zilei pe acoperișul Digital Park din centrul capitalei. Petrecerea va începe la ora 22.00, iar biletul de intrare costă 250 de lei.

# Spam party

Începând cu ora 22.00, vino la Băcioi, să fii mai aproape de natură și mai departe de rutina de oraș. Potrivit organizatorilor, la Open Air Party vei avea parte de muzică, cocktail-uri, chef și voie bună.

Vor evolua cinci DJ cu selecții muzicale variate, de la hiturile actuale (Hip-Hop, R&B, Afro, Pop, Rock) până la House.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente