Platforma DA și-a prezentat candidatul la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Chișinău

dsc01057
Foto:newsmaker.md

În cadrul unui briefing de presă, în data de 3 iulie, reprezentanții Platformei DA și-au prezentat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Acesta s-a dovedit a fi Victor Chironda.

„Eu sunt Victor Chironda. Sunt născut în Chișinău și mi-am dedicat activitatea profesională dezvoltării acestui oraș. Am făcut studii de Masterat în domeniul urbanismului și planificării urbane în Europa. Am lucrat în companii comerciale, în societatea civilă, cât și în calitate de viceprimar al municipiului Chișinău. Am acumulat experiență și am demonstrat că știu și pot schimba lucrurile spre bine.  

În calitate de viceprimar am inițiat și implementat proiecte care au îmbunătățit  modul în care acest oraș funcționează. Am creat banda dedicată pentru transportul public. Un proiect despre care toți spuneau că nu va aduce schimbări.  Că șoferii noștri nu o vor respecta. Am arătat că e posibil și acum sute de mii de oameni ajung mai repede acasă sau la serviciu”, a declarat Victor Chironda în cadrul briefingului de presă.


Pentru fotoliul de primar din Chișinău și-au anunțat candidaturile Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (Anatol Usatâi), Ruslan Codreanu, PAS (Lilian Carp), Partidul PACE (Tatiana Bordeianu), MAN (Ion Ceban) și Partidul CUB (Ion Bulgac).

Următoarele alegeri locale în Republica Moldova ar urma să aibă loc în anul 2023, pe 29 octombrie sau pe 5 noiembrie.

Taguri: #Locale 2023
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente