Un angajat din cadrul Inspectoratului Național de Siguranță Publică este bănuit în pretinderea de 4 000 de lei de la un taximetrist

400
Foto:#diez

Un angajat al Batalionului Comrat din cadrul Inspectoratului Național de Siguranță Publică (INSP) este bănuit în pretinderea de mijloace bănești în sumă de 4 000 de lei de la un taximetrist. În acest context, procurorii oficiului Sud al Procuraturii Anticorupție și ofițerii Direcției generale teritoriale Sud a CNA desfășoară percheziții la sediul Batalionului Comrat al Direcției de patrulare Sud a INSP.

Potrivit denunțătorului, pe 5 iunie, polițistul ar fi estorcat 4 000 de lei de la acesta pentru a nu-i întocmi proces-verbal pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere. În urma denunțului, ofițerii DGT Sud au inițiat investigații, iar în cadrul acestora a fost identificat încă un caz de pretindere de mită în sumă de 5 000 de lei de la un alt conducător auto.

Astăzi, angajatului Batalionului Comrat al Direcției de patrulare Sud a INSP i-a fost adusă la cunoștință ordonanța de bănuit, acesta urmând a fi cercetat în stare de libertate.

Totodată, potrivit informațiilor, în cadrul perchezițiilor au fost ridicate mai multe materiale care au tangență cu cazul investigat.

Reprezentanții Procuraturii Anticorupție menționează că desfășoară acțiunile de urmărire penală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente