„Rămân acasă, merg la…” #diez invită viitorii studenți interesați de studii militare la un nou eveniment online de orientare în carieră

Vizualuri. Academia Militară

Fie că ai decis deja sau încă nu domeniul în care vrei să urmezi o carieră, te invităm la un alt eveniment online din cadrul proiectului de orientare în carieră „Rămân acasă, merg la…”. Armata națională reprezintă o instituție importantă în fiecare stat, din acest motiv este important să avem specialiști bine calificați pentru a putea interveni în orice situație, la necesitate.

Așadar, în ediția următoare, vom discuta despre cum e să fii student(ă) la Academia Militară. Vor participa trei invitați – un profesor de la Academia Militară, un tânăr specialist care activează în domeniul militar și o studentă în anul III la Academia Militară.

Împreună cu invitații noștri îți vom povesti despre ce presupun studiile la Academia Militară, despre cum e să fii student(ă) la această instituție de învățământ, despre beneficiile studiilor, despre oportunitățile profesiilor din domeniul respectiv, dar și despre perspectivele viitoare.

A șasea ediție va putea fi urmărită în data de 15 iunie, începând cu ora 17.00 pe pagina noastră de Facebook.

În calitate de invitați ai acestei ediții îi vom avea pe:
# Gheorghe Dadu – locotenent-colonel, șeful catedrei Comunicații și Informatică;
# Dionisie Ciubotaru – locotenent-major, șeful Serviciului învățământ distribuit la distanță. A absolvit Academia Militară în anul 2020;
# Aleftina Mardari – soldată de clasa a III-a, studentă în anul III.

În timpul live-urilor, veți avea posibilitatea să adresați și întrebări.


Partenerul general al proiectului „Rămân acasă, merg la…” este Victoriabank. Ajungem la mai mulți oameni cu ajutorul delucru.mdrlive.mdStudem – Step Up for Democracy și ziuadeazi.md.

Acest material a fost realizat cu sprijinul Guvernului Elveției. Conținutul acestuia nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente