(live) Urmărește cea de a doua semifinală Eurovision Song Contest 2023. Astăzi evoluează România

eurovision
Foto:eurovision.tv

Astăzi, 11 mai, se desfășoară cea de a doua semifinală a concursului muzical Eurovision 2023. În această seară va evolua și România, alături de alte 15 țări, printre care Armenia, Belgia, Albania și Georgia.

Republica Moldova a evoluat în prima semifinală și a reușit să se califice în marea finală a concursului, care se va desfășura sâmbătă, 13 mai, alături de alte nouă țări.


În acest material puteți vedea care sunt cele 10 țări din prima semifinală care s-au calificat în marea finală a concursului din acest an.

Republica Moldova a fost reprezentată la Eurovision Song Contest 2023 de către Pasha Parfeni. Aici puteți vedea prestația artistului din prima semifinală a concursului muzical.

Aici puteți urmări prima semifinală a Eurovision Song Contest 2023 de la Liverpool, iar în acest articol puteți vedea cum se va desfășura competiția Eurovision Song Contest 2023 și cât va costa un bilet la finala acesteia.

Menționăm că Eurovision Song Contest va fi găzduit de Liverpool. Astfel, marea finală va avea loc la Arena Liverpool de lângă râul Mersey sâmbătă, 13 mai 2023.


Concursul Muzical Eurovision este o competiție anuală desfășurată între multe dintre țările care sunt membre active ale Uniunii Europene de Radio-Televiziune. În acest an, este cea de-a 67-a ediție a concursului și se desfășoară la Liverpool, Marea Britanie, pe 9, 11 și 13 mai 2022, asta după ce Ucraina a câștigat ediția din 2022. Concursul muzical nu a avut loc în țara vecină din motive de securitate după invadarea teritoriului său de către Rusia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente