(doc) 100 de moldoveni vor primi câte 1 500 de lei de la fisc în ediția specială a „Loteriei Fiscale”

bani
Foto:diez.md

Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor ediției speciale a Loteriei fiscale dedicată sărbătorilor de iarnă. Astfel, 100 de contribuabili vor beneficia de premii în valoare de 1 500 de lei fiecare, urmare a extragerii și validării a 100 tranzacții câștigătoare pentru a II-a ediție specială a Loteriei fiscale a anului 2022 la care au participat tranzacțiile efectuate cu cardul bancar în perioada sărbătorilor de iarnă 1 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023.

În cadrul ediției au participat 10 milioane de tranzacții, efectuate cu cardurile bancare, a căror sumă a constituit 3,1 miliarde lei.

Premiile sunt transferate câștigătorilor pe conturile de card.

În cadrul celor patru etape trimestriale și două ediții speciale cu ocazia sărbătorilor pascale și sărbătorilor de iarnă, care au avut loc în anul 2022, au fost identificați 896 de învingători, care au beneficiat de premii în valoare totală de 996 000 de lei.

Vedeți lista câștigătorilor mai jos.

Nume Prenume Ed Speciala II 2022 by Petru on Scribd

Concursul „Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului „Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul „Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente