Studenții de la specialitatea „Ingineria Software” și-au propus să petreacă ajunul sărbătorilor de Crăciun, organizând Xmas FAF Hackathon

3_26-IMG_5436

Studenții specialității „Ingineria Software” și-au propus să petreacă ajunul sărbătorilor de Crăciun, desfășurând un nou Hackathon! Xmas FAF Hackathon este prilejul perfect atât pentru dezvoltarea personală și profesională, cât și pentru crearea unor amintiri și experiențe extrem de importante în viața unui student.

Xmas FAF Hackathon este un eveniment marca FAF ONG, având ca scop dezvoltarea spiritului comunității, abilităților tehnice și de lucru în echipă.

În perioada 23-24 decembrie la Tekwill, timp de 24 de ore, participanții vor avea oportunitatea de a lucra cot la cot pentru a rezolva o problemă cu care se confruntă societatea, punând în aplicare cunoștințele sale și învățând lucruri noi, iar proiectele cele mai bune vor fi premiate conform deciziei juriului.

Acest eveniment semnificativ pentru comunitatea studențească FAF are loc datorită suportului companiilor IT de top, precum:
# Sponsorul General Allied Testing – companie specializată în QA și testare, concentrându-se fundamental pe piețele de capital, trading și industria financiară. Contribuțiile sale pentru societate au clasat-o drept una dintre cele mai cunoscute și influente companii IT din Republica Moldova;
# Sponsor Premium | ISD este  un furnizor de servicii de dezvoltare software, parte a grupului olandez Inther Group. Compania are o experiență de aproape 15 ani atât în crearea de soluții digitale complexe în intralogistică, cât și în prestarea serviciilor pentru companiile care implementează diverse sisteme de automatizare și transformarea digitală. ISD a fost mereu cointeresată de dezvoltarea capacităților tinerilor, contribuind la astfel de evenimente, cum ar fi Xmas FAF Hackathon, destinate susținerii comunității de Ingineri Software încă de pe băncile universității;
# Sponsor Premium Amdaris este o companie internațională de succes, cu o gamă largă de servicii inovatoare, precum dezvoltare software, design de produs, transformare digitală etc. A ajutat sute de studenți să se dezvolte atât în plan profesional, cât și personal. De asemenea, AMDARIS susține enorm dezvoltarea sectorului IT prin investițiile sale în traininguri și evenimente.

Astfel, prin Xmas FAF Hackathon readucem vechea tradiție a studenților FAF – organizarea Hackathonului de iarnă.

Universitatea Tehnică a Moldovei a încurajat mereu inițiativele studenților săi, oferind suport deplin în organizarea evenimentelor de acest tip.  


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente