Ia-ți doza de inspirație pentru ziua de marți. Ce evenimente vor avea loc pe 20 decembrie

evenimente Vitalina
Foto:#diez

Chiar dacă începutul de săptămână nu a fost bogat în evenimente, ziua de mâine o să fie plină de activități care îți vor transmite căldura și spiritul sărbătorilor de iarnă. Dacă nu știi cum să-ți petreci seara de marți, echipa #diez a creat o listă care te va inspira.

În acest articol găsești cinci evenimente care vor avea loc marți, 20 decembrie.

Expoziție

Sursă: Facebook/Direcția Culturală a municipiului Chișinău

Începând cu ora 15.00 Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău vă invită să participați la Masa rotundă, organizată în cadrul vernisajului expoziției documentare „O istorie de 130 ani – Apeductul Chișinăului”. În luna decembrie a anului curent, mai multe instituții publice celebrează jubileul 130 de ani de la inaugurarea primului sistem de alimentare cu apă a Chișinăului. La baza expoziții muzeale documentare stau cercetările istoricilor, arhitecților, urbaniștilor, care au adus o contribuție semnificativă la studiul istoriei realizării apeductului Chișinăului, de la mijlocul secolului al XIX-lea și până în prezent.

Agenda evenimentului poate fi accesată aici.

Concert

Sursă: iticket.md

Începând cu ora 19.00, Sala cu Orgă din Chișinău își deschide ușile pentru doritorii de a asculta un concert de rugăciune în limba aramaică ale Arhimandritului Serafim Bit-Kharibi.

În scenă urmează să evolueze corul mănăstirii „Treisprezece Sfinți Părinți Asirieni” din Kanda, Georgia.

Biletele pot fi procurate aici.

Ședința clubului Top Toastmasters Chișinău

Sursă: Facebook/Top Toast Masters Club (Chișinău)

Persoanele pasionate de oratorie care doresc să afle cum să livreze discursuri de impact, sunt așteptate la ședința Top Toast Masters.

Evenimentul începe la ora 19.00 și va avea loc în incinta centrului Keystone, str. Albișoara 42/1.

Poți vedea agenda activităților pe această pagină.

Spectacol

Sursă: Facebook/Teatrul Geneza Art

„ZACS” este o comedie grotească cu situații diverse și pline de umor. O mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. „ZACS” este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate, un spectru de relații clasice familiale, în care ne oglindim regăsindu-ne 21 de caractere într-un delir nupțial.

Biletele pot fi procurate aici.

Spectacol Tematic Interactiv

Sursă: iticket.md

La ora 18.00 la Spectacolul Tematic de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Povestea lui Moș Crăciun” – jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lângă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

„Povestea unei Povești reprezintă încă o peripeție a lui Moș Crăciun alături de Fulguța, Clounella, Morcovel și cei mai bravi ajutori ai Moșului – spiridușii. Clounella este cea care cu nerăbdare îl așteaptă pe Moș Crăciun în ospeție pentru ca el să-i spună o poveste dar momentul este tulburat de șotiile lui Gogonel”, precizează reprezentanții Centrului Cultural Odeon.

Biletele pot fi procura aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente