Recomandări #diez. Evenimente colorate și interesante pentru 5 decembrie, prima zi din această săptămână

pexels-photo-247835
Foto:freestocks.org

Iarna a venit cu temperaturi generoase și decoruri frumoase de sărbătoare. În oraș curând se va deschide un târg de Crăciun, iar mai mulți comercianți deja au împodobit bradul și au pus decoruri în localurile lor. În zilele magiei de decembrie nu se stă acasă, de aceea echipa #diez îți recomandă câteva evenimente frumoase pentru mâine.

# Curs practic pentru contabili începători

Sursă imagine: Facebook/Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova

Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova vă invită la curs practic de zi „Principiile contabilităţii şi impozitării în Republica Moldova: contabilitatea pentru începători”. Cursul este destinat tuturor persoanelor interesate în studierea profesiei de contabil, precum și în îmbunătățirea și perfecționarea cunoștințelor din acest domeniu.

Mai multe detalii găsiți aici.

# Ghicit în cafea

Sursă imagine: Facebook/CoffeeMolka.md

În Chișinău sunt organizate trei zile în care toți doritorii pot încerca să-și citească soarta cu ajutorul zațului de cafea din ceașcă. Un eveniment mai interesant și neobișnuit.

Mai multe detalii găsiți aici.

# Discuție despre afecțiuni ale glandei tiroide la copii

Sursă imagine: Facebook/Odoraș

Revista „Odoraș” vă invită la un seminar live. În data de 5 decembrie se organizează un nou eveniment online cu tema „Afecțiuni ale glandei tiroide la copii”. Se va discuta cu Rodica Eremciuc, medic pediatru-endocrinolog. Toți doritorii sunt așteptați la ora 15:00.

Urmăriți evenimentul aici

# Prezentarea studiului „Practica judecătorească în cauzele de tortură și rele tratamente”

Sursă imagine: Facebook/Centrul de Resurse Juridice

Documentul analitic este rezultatul unui efort de analiză cantitativă și calitativă a peste 70 de hotărâri definitive ale Curții Supreme de Justiție în cauzele de tortură și rele tratamente.

Mai multe informați găsiți aici.

# Expoziția „Art Safari – Maeștrii artei românești”

Sursă imagine: Facebook/Centrul de Resurse Juridice

În premieră, la Chișinău, se desfășoară expoziția de artă plastică românească „Art Safari – Maeștrii artei românești”, eveniment dedicat Zilei Naționale a României. Astfel, în perioada 3 decembrie-28 ianuarie, toți iubitorii de artă sunt așteptați să admire 30 de lucrări monumentale ale artiștilor români, selectate din importante colecții private.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente