În urma deconectărilor de energie electrică, rețelele de telefonie mobilă Orange și Moldcell au căzut parțial

trucuri-conexiune-mai-buna-semnal-internet-800×529
Foto:playtech

În urma deconectărilor de energie electrică, mai multe rețele de telefonie electrică au căzut. Despre aceasta anunță responsabilii companiilor, care au menționat că depun tot efortul pentru a rezolva situația.

„Dragă Abonat, din cauza deconectării avariate în sistemul de transport al energiei electrice, serviciile Moldcell pot fi parțial sau total indisponibile. Imediat ce alimentarea cu energie electrică va fi restabilită, prestarea serviciilor va fi reluată. Depunem eforturi maxime pentru a asigura continuitatea apelurilor voce. Mulțumim pentru înțelegere”, a scris rețeaua de telefonie mobilă Moldcell.

„Stimați clienți. Din cauza deconectărilor masive de energie electrică la nivel naţional din această după-amiază, care au început estimativ în jurul orei 14.20, 23 noiembrie 2022, în anumite zone ale Moldovei sunt afectate serviciile de telefonie mobilă şi Internet fix. Echipele de ingineri Orange monitorizează situaţia în timp real şi depun tot efortul pentru a minimiza impactul. Ne cerem scuze pentru incomodități.”, a scris Orange.

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA informează că astăzi, 23 noiembrie, la ora 14.23 s-a produs o deconectare avariată în sistemul electroenergetic moldovenesc, din cauza bombardamentului rus din Ucraina.

Autor: Maxim Pistrui

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente