UTM și Liceul Teoretic „Orizont” au încheiat un acord de colaborare

UTM_Orizont

Rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, și directorul general al Instituției Private de Învățământ Liceul Teoretic „Orizont”, Domokos SZOCS, au încheiat, astăzi, 22 noiembrie 2022, un Acord de colaborare.

Acordul de colaborare stipulează în calitate de obiectiv major stabilirea unor relații de colaborare reciproc avantajoase pe segmentul educațional între cele două instituții de învățământ, relații orientate în special pe popularizarea științelor tehnice în rândul elevilor preocupați de domeniul ingineresc, pe orientarea absolvenților liceului la programele de studii asigurate de UTM, precum și formarea continuă a personalului didactic.

Îmbucurător este și faptul că în ultimii ani, tot mai mulți absolvenți ai IPÎ Liceul Teoretic „Orizont” aleg să-și continue studiile acasă, la Universității Tehnice a Moldovei.

La ședința de semnare a Acordului de colaborare au participat și dr. Rodion CIUPERCĂ, șefa Direcția Formare Continuă, UTM; Radu MELNIC, directorul Colegiului Tehnic al UTM; Natalia ŞESTENCO, directoare-adjunctă a Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, UTM.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente