UPDATE. Prin punctul de trecere a frontierei Criva-Mamaliga a fost reluată activitatea parțial

frontiera
Foto:Poliția de Frontieră

Poliția de Frontieră informează că sunt nefuncționale toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina. Acest lucru s-a întâmplat din cauza defecțiunilor tehnice atestate la baza de date a Serviciului Vamal al Ucrainei.

UPDATE. Poliția de Frontieră informează că prin PTF Criva-Mamaliga a fost reluată activitatea parțial, se permite trecerea frontierei de stat pentru pietoni, autoturisme și autocare.

Știrea inițială

În aceste circumstanțe, Poliția de Frontieră a pus în aplicare planul de contingență de comun cu colegii ucraineni, astfel ca în PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe să fie posibilă, pe sensul de intrare în Moldova, autorizarea trecerii frontierei de stat și pentru mijloacele de transport.

„Totodată, comunicăm că în alte puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene se permite doar trecerea pentru pietoni. În contextul situației create, recomandăm participanților la trafic să amâne călătoriile în Ucraina și în permanență să se informeze doar din surse oficiale”, informează Poliția de Frontieră.

Amintim că anterior Poliția de Frontieră a avertizat că activitatea punctului de trecere a frontierei Criva-Mămăliga ar putea fi sistată din motive de securitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente