Circulația troleibuzelor este sistată pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt din cauza protestului organizat de Partidul „ȘOR”

troleibuz2
Foto:RTEC

Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) anunță că, în legătură cu acțiunea de protest organizată astăzi, 9 octombrie, de Partidul „ȘOR”, în municipiul Chișinău, este sistată circulația troleibuzelor pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, de la strada Mitropolitul G. B. Bodoni până la M. Viteazul.

Troleibuzele rutelor nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 sunt redirecționate după cum urmează:
# spre Buiucani-pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt-str. Mitropolitul G. B. Bodoni-str. Bucuresti-str. Sciusev-str. M. Viteazul;
# spre Botanica – pe strada București.

Rutele nr. 30 și 31 circulă in regim obișnuit.

Partidul „ȘOR” organizează a patra duminică la rând proteste în fața parlamentului și președinției.


Amintim că, începând cu 18 septembrie, activiști ai Partidului „ȘOR” s-au adunat la un protest în fața președinției și a parlamentului de la Chișinău. Participanții cer organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Amintim că procurorii au deschis un dosar pe marginea finanțării ilegale a Partidului Politic „ȘOR”. În cadrul dosarului, au fost efectuate peste 100 de percheziții. Tot în cadrul aceluiași dosar a fost reținută Marina Tauber, care recent a trecut din penitenciar în arest la domiciliu.

Pe 16 septembrie, curent, Comisia Electorală Centrală (CEC) a expediat procurorei-șefe a Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, o scrisoare prin care solicită examinarea circumstanțelor cu privire la controlul reflectării veniturilor și cheltuielilor Partidului Politic „ȘOR” în campania electorală din cadrul alegerilor noi din 29 mai, curent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente