Completează formularul de înscriere la un start-up și câștigă premii bănești din partea „Clean technology innovation programme for SMEs and start-ups in Moldova”

GCIP Moldova
Foto:GCIP Moldova

Datele statistice arată tendința de creștere a producerii tehnologiilor curate, iar adoptarea acestora în mare parte depinde de impactul pozitiv asupra mediului. Tot mai multe instituții publice și private caută în mod activ să reducă costurile, potențialul risc juridic și reputațional prin îmbunătățirea gestionării mediului. Progresele tehnologice contribuie la îmbunătățirea masivă a practicilor de mediu care asigură o lume mai curată și mai durabilă.

Clean technology innovation programme for SMEs and start-ups in Moldova (GCIP) este dezvoltat pentru a sprijini întreprinderile care își propun să dezvolte soluții inovatoare și să extindă adoptarea pe piață a inovațiilor tehnologice. Prin programul de accelerare pentru IMM-uri și start-upuri noi ne propunem să  identificăm antreprenori creativi, care își vor valorifica abilitățile pentru a-și crește ideile inovatoare în tehnologii complet dezvoltate, gata să între pe piețele naționale și globale.

Apelul Propunerilor de Proiecte lansat de către GCIP Moldova https://gcip.tech/register/?country=10 are drept obiectiv identificarea ideilor inovaționale aflate la etapa incipientă și premierea acestora cu câte 10 000 USD. Anume acest obiectiv face ca procesul de aplicare, compus din opt etape, să fie unul simplu și ușor de completat.

#1 În prima secțiune a formularului de aplicare se va completa informația de bază despre aplicant(ă) și compania acestuia.

#2 A doua secțiune este dedicată membrilor echipei de proiect. Se dorește ca echipele să fie formate din minimum doi participanți. Acest lucru va permite să se interacționeze mai ușor cu deținătorii proiectului.

#3 La secțiunea a treia se va include datele de bază despre ideea de proiect sau tehnologie. Se va atrage o atenție specială informației cu privire la Proprietatea Intelectuală și investițiile realizate. Ținem să subliniem că investițiile realizate înainte de înregistrare pot fi cuantificate sub forma de lucru realizat individual de către aplicanți.

#4 În secțiunea a patra se va descrie mai detaliat ideea care urmează a fi implementată.

#5 La secțiunea a cincea se va descrie detaliat problema abordată și cum ideea de proiect sau tehnologia propusă va soluționa problema menționată.

#6 Secțiunea a șasea va descrie piața țintă pentru produsul sau serviciile inovaționale propuse din cadrul proiectului.   

#7 La secțiunea a șaptea se va prezenta informația de bază despre abilitățile echipei. Aici se va pune un accent important pe abilitățile echipei, în special cele legate de implementarea proiectului specific.

#8 Iar la secțiunea a opta se va include informația despre experiența anterioar a aplicantului.    

Completează formularul și câștigă 10 000 USD pentru ideea ta inovațională.

Termenul limită de înscriere: 10 Septembrie 2022!

Dacă mai aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la procesul de înregistrare, sunteți rugați să contactați echipa de organizare.

Nicolae SOLOVIOV, Coordonator național:

Tel: +373 60767572, email: [email protected]

Natalia OCHINCA, Asistentă administrativă:

Tel: +373 79092976, email: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente