Patru biatloniști din Moldova vor concura la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Mihail-Usov-5
Foto: holympic.md/

Republica Moldova va fi reprezentată de patru biatloniști la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, care vor începe pe patru februarie. Este vorba de Mihail Usov, Maxim Makarov, Alina Stremous și Alla Gylenko. Debutul lor se va produce pe cinci februarie, când este programată cursa de Mixed Relay.

Natalia Levcenkova este biatlonista care a obţinut cel mai bun rezultat pentru țara noastră la Jocurile Olimpice de iarnă. La ediţia din 2006 de la Torino, sportiva originară din Rusia s-a clasat pe locul opt în cursa 15 kilometri individual. În acel an, Republica Moldova a avut ultima dată patru biatloniști calificați la Jocurile Olimpice.

Vedeți aici toți sportivii moldoveni care luptă pentru calificare la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. În luna februarie, Beijing va deveni primul oraş care va avea în palmares organizarea atât a Jocurilor Olimpice de vară, cât şi celor de iarnă.

Amintim că, Doina Descalui este prima sportivă din Moldova calificată la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Ea are 22 de ani și practică sania din anul 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente