Meditează alături de peste 20 de milioane de oameni din întreaga lume. Cum poți să participi la Festivalul Mondial al Păcii în Moldova

ipiccy_image (5)

Vineri a avut loc lansarea Festivalului Mondial al Păcii în Moldova. Festivalul meditativ va aduna peste 20 de milioane de oameni din peste 140 de țări. Toate persoanele participante vor medita împreună, timp de 55 de minute, în perioada 17-19 septembrie, pentru pace în viața lor personală, în familia și comunitatea lor, dar și pentru pace pe planeta pămînt.

Meditațiile durează trei zile:

# Ziua Nr. 1, 17 septembrie, ora 15:30 – Meditație pentru stabilitate economică în lume;
# Ziua Nr. 2, 18 septembrie, ora 15:30 – Meditație pentru dizolvarea divisiunii în lume;
# Ziua Nr. 3, 19 septembrie, ora 15:30 – Meditație pentru bunăstarea planetei noastre.

Lansarea în Moldova a avut loc vineri dimineața cu participarea lui Ruslan Cojocaru, Fondator Tucano Coffee și Oliva. A fost o discuție despre importanța stării de pace în antreprenoriat și în viața personală. Găsiți evenimentul pe pagina de Facebook Ekam Moldova și pe Youtube.  

„Pacea este fie pentru toți fie pentru nimeni. Pacea ta este și pacea Lumii”, spun inițiatorii festivalului Preethaji și Krishnaji, fondatorii academiei de filosofie și transformare (O&O Academy) cu renume mondial. La programele academiei participă milioane de oameni din peste 140 de țări anual. Scopul festivalului este să creeze, prin meditație comună, un val de pace în conștiința colectivă.

Pentu mai multe informații, dar și pentru a urmări festivalul și alte evenimente meditative al academiei în Moldova, accesați pagina de Telegram a comunității. 

Pentru a participa live pe youtube accesați link-urile de pe YouTube. AICI găsiți link-ul în limba rusă și AICI găsiți link-ul în română. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente