Filarmonica Națională organizează două concerte de suflet. De unde poți cumpăra biletele

maxresdefault

Vin timpuri când noi putem susține și ajuta vârstnicii să-și trăiască căruntețile cu lumină și căldură în suflet. Această zi a venit. În legătură cu împlinirea a 45 de ani de la fondarea Centrului de Plasament pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități, Concertino Accordion Band vine cu un mesaj plin de viață și speranță într-un program divers, oferindu-le celor în vârstă o sărbătoare deosebită de toamnă.

Evenimentul se va desfășura pe 14 septembrie, ora 16.00, la Centrul de Plasament pentru persoane vârstnice (strada Valea Rediului 16).

Al doilea eveniment ține de un concert al muzicii românești. Tudor Gheorghe revine la Chișinău pe data de 17 septembrie, la ora 19:00, la Sala Palatului Republicii, ca împreună cu Corul și Orchestra Concertino Accordion Band, sub bagheta reputatului dirijor Marius Hristescu, să susțină un regal excepțional de muzică și poezie sublimă în ineditul spectacol „RISIPITORUL DE FRUMUSEȚI”.

Fiind unul dintre cei mai mari artiști ai tradiției românești, Tudor Gheorghe a reușit de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moștenirea românilor. Corul și Orchestra CONCERTINO au în spatele lor numeroase concerte susținute în cele mai prestigioase săli din țară și în afara ei, iar prin acest tandem frumos au cucerit admirația și prețuirea spectatorilor din toată România și de la Chișinău. Marius Hristescu – dirijor, compozitor și orchestrator român cunoscut în peisajul muzical autohton atât prin colaborările cu Tudor Gheorghe dar și cu Eugen Doga, iar datorită dedicației de care dă dovadă concertele la care participă la pupitrul dirijoral au mereu un succes răsunător.

Bilete disponibile sunt disponibile la numărele de telefon 068904657, 079846507, 079740275 sau pe www.iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente