Pe 23 iunie, API și Diez.md vor premia șase câștigători ai quiz-ului în domeniul bunei guvernări. Ce premii se vor oferi

API-logo-superfinal_2018 (1)

Miercuri, 23 iunie, la ora 11.00, Asociația Presei Independente (API) și portalul de știri Diez.md vor efectua tragerea la sorți a câștigătorilor concursului de teste în domeniul bunei guvernări.

La concurs, care s-a desfășurat în perioada aprilie-iunie 2021, și-au trimis răspunsurile corecte 20 de tineri și tinere cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul generatorului online de rezultate RANDOM.

În total, vor fi premiați șase câștigători (câte trei pentru fiecare quiz), care vor primi din partea organizatorilor tricouri, umbrele, căni și alte materiale promoționale.

Urmăriți-ne în direct pe Facebook Diez.md și API!

###

Acest eveniment este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer. Conținutul lor este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Responsabilitate și implicare civică pentru buna guvernare”, implementat de Asociația Presei Independente (API), în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în republica Moldova” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente