(video) „Întotdeauna vom sprijini Moldova în toate activitățile.” Declarații de presă după întrevederea Maiei Sandu cu președintele Republicii Polone

criza-screenshot 882
Foto:unimedia.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, aflată într-o vizită oficială în Polonia la invitația omologului său, au făcut declarații de presă comune cu Andrzej Duda, astăzi, 21 iunie, în care șefa statului nostru a apreciat relația bilaterală.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Andrzej Duda a declarat că Polonia întotdeauna va fi alături comunității naționale din Moldova.

„Suntem de părere că este necesară menținerea integrității naționale. Întotdeauna vom sprijini Republica Moldova în toate activitățile care vor duce la această integritate și care vor duce la faptul că situația în țară va fi mai stabilă, astfel țara va deveni mai prosperă. Polonia va susține politicienii care vor promova procesele democratice, care vor colabora cu țările din Uniunea Europeană”, a menționat președintele polonez.

La rândul său, Maia Sandu a mulțumit Poloniei pentru susținerea acordată țării noastre și a subliniat importanța relațiilor dintre ambele state.

„Sunt onorată să fiu aici. E o dovadă a deschiderii țării dvs. Colaborarea cu Polonia în vederea modernizării Republicii Moldova și susținerea pe calea integrării europene este foarte importantă. Polonia este o țară parteneră de încredere a Republicii Moldova, este o sursă de stabilitate, creștere economică și modernizare la nivel regional. Polonia este o sursă de securitate importantă. Suntem interesați să preluăm bunele practici în domeniul agriculturii, dezvoltării locale, administrării fiscale și transformării digitale a serviciilor publice”, a declarat șefa statului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente