BAC 2021: ce subiecte au avut de rezolvat elevii la matematică

BAC 2021 (13)

Astăzi, 15 iunie, a avut loc examenul la disciplina de profil. Proba a fost susținută de peste 16 000 de candidați, dintre care 6 863 au scris testul la matematică. Iată subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii la această probă.

*Subiectele sunt colectate exclusiv în baza memoriei elevilor ce au susținut BAC-ul. Dacă doriți să ne ajutați cu completarea subiectelor, vă rugăm să ne scrieți.


Astăzi, 15 iunie, 6 863 de candidați de la profilul real au susținut proba de examen la Matematică, 8 639 de candidați de la profilul umanist – la Istoria românilor și universală, 260 de candidați de la profilul sport și 399 de candidați de la profilul arte vor susține probele corespunzătoare profilului.

Următorul examen va avea loc pe 18 iunie și va fi la proba la solicitare. Rezultatele probelor de examene vor fi anunțate la sfârșitul lunii iunie.

Orarul examenelor pentru toate treptele școlare îl puteți consulta AICI! Totodată, vă reamintim că, în acest an, Ministerul Educației a exclus mai multe subiecte de la BAC. Lista subiectelor excluse pentru profilul real o găsiți AICI, iar pentru cel umanistic AICI.

Dacă ești absolvent(ă) de liceu în acest an și ești interesat(ă) de toate noutățile legate de BAC, îți sugerăm să urmărești tag-ul de pe #diez „BAC-2021”.

Taguri: #BAC 2021
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente