Echipa BEST Chișinău invită studenții la un curs cu tema „Realitatea Mixată”

main

Lumea înconjurătoare se digitalizează tot mai rapid, iar necesitatea de a interacționa și de a lucra eficient de la distanță devine tot mai simțită. Vizualizarea este punctul de legătură. Iată de ce, BEST Chișinău, organizație creată de către studenți pentru studenți, desfășoară în această vară un curs pe tema – Realitate Mixată.

Realitatea mixată (MR – mixed reality) este fuziunea dintre lumea reală și virtuală pentru a produce noi medii și vizualizări, în care obiectele fizice și digitale coexistă și interacționează în timp real. Realitatea mixată nu are loc exclusiv în lumea fizică sau în lumea virtuală, ci este un hibrid de realitate și realitate virtuală.

BEST Summer Course 2021 reprezintă un curs de 10 zile, menit să inițieze tinerii în domeniul Realității Mixate, care va cuprinde ore teoretice, ore practice și activități de divertisment. Studenții curioși de MR vor avea posibilitatea să învețe ceva nou, să implementeze cele studiate și să se bucure de rezultatele proprii.

Ce obții dacă participi?

# Cunoștințe noi
# Experiențe noi
# Networking
# Rezultate palpabile
# Fun

Cursul se va desfășura în perioada 28 iunie-8 iulie, ghidat de specialiști de la riift studio și este destinat oricărui student(ă) interesat de tematica evenimentului. Tot de ce vei avea nevoie este motivația și laptopul personal

Pentru participare accesează pagina web, ori urmărește BEST Chisinau pe Facebook și Instagram pentru actualizări.

BEST — Board European Students of Technology — organizație non-guvernamentală, non-profit și non reprezentativă, cu grup local în Chișinău din 2007. De la fondare, grupul a dezvoltat sute de studenți din domeniul tehnic și nu doar, organizând peste 80 de evenimente locale și internaționale. Mai multe informații găsiți pe paginile: Web, Facebook și Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente