Fii ajutorul nostru în cadrul sesiunii examenelor de bacalaureat și câștigă lucruri personalizate marca #diez

image_from_ios

De câțiva ani, noi la #diez, insistăm ca Ministerul Educației să publice testele examenelor la câteva ore după ce examenul a avut loc, totuși acestea sunt publicate abia după ce sunt afișate notele. Din 2014 găsim persoane care ne ajută să găsim itemii aproximativi în cel mai scurt timp după examene. De aceea, și în acest an vrem să cerem ajutorul vostru și să deveniți „complicii” noștri.

Principiul e simplu, voi ne ajutați pe noi, trimițându-ne itemii DUPĂ examen, noi în schimb, pentru cei mai activi elevi oferim stickere, măști sau torbițe marca #diez.

De asemenea, dacă depistați nereguli în cadrul examenelor sau orice lucru care vă pare suspect, ne puteți trimite, noi promitem confidențialitate în orice caz, atât în cadrul itemilor cât și a neregularităților observate (copiat, mită sau orice).

Atunci când se vor publica notele, vrem să aflăm cine sunt cei care au 10 pe linie pentru a-i promova. Dacă o să o să ne oferiții informații și aici, o să ne fiți de mare ajutor!

Informația vă rugăm să ne o trimiteți la [email protected] sau pe pagina noastră de Facebook.

Mulțumim!


Examenul național de bacalaureat se va desfășura în acest an în perioada 4-22 iunie. Orarul examenelor îl puteți consulta AICI! Totodată, vă reamintim că, în acest an, Ministerul Educației a exclus mai multe subiecte de la BAC. Lista subiectelor excluse pentru profilul real o găsiți AICI, iar pentru cel umanistic AICI.

Dacă ești absolvent(ă) de liceu în acest an și ești interesat(ă) de toate noutățile legate de BAC, îți sugerăm să urmărești tag-ul de pe #diez „BAC-2021”.

Taguri: #BAC 2021
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente