Maia Sandu, mesaj transmis absolvenților cu ocazia încheierii anului de învățământ

11-1606512708vmp27t2

Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii „ultimului sunet”. Președinta țării le-a urat elevilor o „vacanță plină de descoperiri frumoase, de odihnă binemeritată și de bucurii alături de prieteni”.

„Dragi elevi, părinți, stimați profesori, azi în școlile din țară sună ultimul clopoțel, iar în instituțiile preșcolare copiii își iau adio de la grădiniță. Vă doresc tuturor o vacanță plină de descoperiri frumoase, de odihnă binemeritată și de bucurii alături de prieteni. Le doresc spor și succese elevilor care se pregătesc de examene.”, a menționat Maia Sandu într-o postare.

Totodată, președinta a venit și cu un mesaj adresat profesorilor și părinților, în care a ținut să le mulțumească pentru eforturile și răbdarea depuse în acest an.

„Dragi elevi, profesori, părinți, felicitări cu ocazia încheierii unui an greu. Pandemia ne-a pus la încercare, ne-a cerut soluții și creativitate, ne-a subțiat resursele, inclusiv cele emoționale. Dar am rezistat. Am învățat din greutăți, ne-am adaptat condițiilor schimbătoare și am dus munca și efortul nostru până la capăt. Fiți mândri de munca voastră. Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru eforturile și răbdarea cu care am trecut împreună în acest an.” a mai adăugat șefa statului.

Astăzi, 31 mai, în toate școlile din țară a răsunat „ultimul sunet”. Elevii au mers pentru ultima dată la școală, iar mai departe îi așteaptă vacanța mare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente