(foto, video) Esushi la Buiucani – restaurant de familie cu bucătărie asiatică

esushi1

În 2021, în sectorul Buiucani, pe str. Nicolae Costin 50, a fost deschis un nou restaurant Esushi. În total sunt șase restaurante Esushi în Chișinău și fiecare dintre ele are un interior original. De exemplu, Esushi de la Ciocana este un loc slab luminat, conceput pentru o atmosferă retrasă. Esushi din Centru reprezintă o imersiune completă în tematica mafiei Yakuza. Originalitatea restaurantului din cartierul Sculeni constă în terasa de vară cu vedere panoramică spre Chișinău. Dacă ești în căutarea unui restaurant de familie, în care tradiționalul stil japonez se întâlnește cu modernitatea într-un design autentic, atunci vino direct la Esushi de la Buiucani.

Esushi din sectorul Buiucani reprezintă o încăpere predominant luminoasă, unde tavanele înalte creează un spațiu special, iar designul conferă localului confort și intimitate. Acest restaurant este conceput pentru familii, oferindu-ți posibilitatea de a savura bucătăria japoneză în cercul persoanelor dragi.

„Toate restaurantele Esushi sunt, de regulă, foarte diferite. Încercăm întotdeauna să creăm ceva nou și interesant, fără repetări. Fiecare restaurant Esushi este plin de creativitate. Fiecare element prezent aici a fost realizat manual sau la comanda noastră. Toate acestea aduc un anumit sentiment și energie spațiului”, – au spus Irina Greciuhina și Alina Moroz, designere la Zen Design. 

 

Principalul avantaj al designului restaurantului Esushi din sectorul Buiucani sunt tavanele înalte, care au făcut posibilă implementarea mai multor soluții de design netriviale: lămpi hipertrofiate realizate manual din carton, pseudo-metal cu simbolul soarelui, arcade și o impunătoare imagine imprimată de 5 metri înălțime. Toate acestea creează o atmosferă specială în restaurant, unde se pierde noțiunea de spațiu.

„În realitate au ieșit bine aceste arcade, pentru care practic am luptat. Ideea este că aceste arcade magice creează efectul unei țevi și nu înțelegi dacă este o oglindă sau o extindere a spațiului în care te afli”, a spus Irina Greciuhina.  

Spațiul Esushi de la Buiucani este la propriu plin de detalii creative, începând cu imaginea grandioasă imprimată și grilajul tradițional într-o interpretare modernă și terminând cu păpușile japoneze și arcadele. Deoarece restaurantul este unul de familie, există un loc de joacă și un meniu pentru copii, ceea ce face acest local un loc confortabil pentru petrecerea timpului liber nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. 

Irina Greciuhina și Alina Moroz au vorbit mai detaliat despre designul restaurantului Esushi de la Buiucani într-un nou videoclip de la Zen Design.

De asemenea, un motiv excelent pentru a vizita unul dintre restaurantele Esushi este să încerci pozițiile noi din meniu. Printre acestea se numără chiflele asiatice la abur Bao cu pui, carne de vită și somon, gustările tradiționale japoneze Dim sum, rulourile Tendzi cu orez negru, Black Philadelphia, Philadelphia Tataki și noul set Mori, format din Black Philadelphia, Ojin și Ebi Roll.

Reamintim că în acest restaurant copiii vor găsi un meniu special, adaptat gusturilor micilor oaspeți. Și nu uita să lași loc pentru deserturi, căci sunt de-a dreptul incredibile.

Există șase restaurante Esushi în Chișinău. Poți alege restaurantul tău pe esushi.md și tot aici poți comanda și livrarea oricărui fel de mâncare.

FACEBOOK.COM/ESUSHI.MD

INSTAGRAM.COM/ESUSHI.MD

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente