Cum să cumperi inteligent, fără a ieși din casă

5_promstore_1200x900

Vrei să-ți îmbunătățești starea de spirit și să te bucuri de mici plăceri, dar în același timp să rămâi în siguranță acasă, fără a-ți epuiza economiile? LiberCard îți vine în ajutor. Cumpără online produsele dorite de la partenerii săi și le primești direct la ușa ta. Ba mai mult, le poți achita timp de câteva luni, în sume egale, fără a plăti niciun ban în plus.

Iată câteva sugestii de produse pe care le poți cumpăra online cu LiberCard și care îți pot face izolarea mai plăcută.

  • Vinuri-povești

O cupă de vin alb, roșu sau rosé completează perfect o masă delicioasă. Consumat cu moderație, vinul diminuează stresul și are un efect relaxant. Dacă ai o sărbătoare în familie, poți opta pentru un spumant. Cricova are colecții de diverse băuturi care să-ți transforme serile calde de primăvară în povești.

  • „Japonia” din bucătăria ta

Vrei să-ți răsfeți papilele gustative cu preparate deosebite? Nicio grijă! Esushi îți aduce în bucătărie micile rulouri de orez cu pește crud, fructe de mare sau legume, atât de îndrăgite! De asemenea, poți opta pentru salate, supe, bucate thai sau deserturi cu specific japonez.

  • Răsfăț pentru minte

Ai epuizat cărțile pe care le ai în bibliotecă sau vrei să citești ceva nou? Alege un roman, o carte de non-ficțiune sau una de rețete. Librăria Cartier și rețeaua de librării ProNoi au sugestii variate pentru toate vârstele și preferințele.

  • Sport acasă

Ți-ai transformat sufrageria în sală de sport sau faci mișcare în aer liber? Ai nevoie de haine și încălțăminte sport de calitate, mai ales că treningurile sunt foarte comode și pentru statul în casă. Comandă de la Puma ținutele preferate!

  • All Inclusive

Când stai mai mult timp acasă, poți observa că o mulțime de obiecte îți lipsesc sau trebuie reînnoite. Fie că ai nevoie de ustensile de bucătărie, vrei un nou covoraș la intrare sau duci lipsă de rechizite de birou, la Centrul comercial Promstore găsești tot ce ai nevoie pentru confortul de acasă.

LiberCard are o listă generoasă de parteneri care îți oferă toate aceste tipuri de produse, dar și multe alte opțiuni în rate. Comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și te bucuri de o mulțime de lucruri, fără a ieși din casă și a te expune pericolului în magazinele aglomerate. Ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente