Un avion cu pasageri moldoveni la bord, blocat în zbor în urma ploii de rachete din Tel Aviv

9U

Un avion cu pasageri din R. Moldova, ce aparține companiei aeriene Air Moldova, a fost nevoit să se rețină în zbor preț de mai bine de aproape două ore înainte să aterizeze în Tel Aviv, capitala Israelului.

Avionul, cu pasageri la bord, a decolat de pe Aeroportul Internațional Chișinău la 11 mai, ora 16.50. Însă, nu a reușit să aterizeze conform graficului. Aeronava a petrecut mai mult timp în zbor deasupra Tel Avivului, înainte să obțină permisiunea de aterizare. Întârzierea a fost de o oră și 45 de minute.

Amintim că metropola israeliană Tel Aviv a fost ţinta, marţi seară, a unui atac masiv cu rachete lansate din Fâşia Gaza, după ce armata israeliană a distrus o clădire cu 13 etaje, turnul Hanadi, considerată un fief al mișcării Hamas. Premierul israelian, care a promis o ripostă dură, și-a avertizat concetățenii că acțiunile violente ar putea dura „ceva timp”. Trei cetățeni israelieni și peste 30 de palestinieni au murit în această spirală a violențelor, cea mai gravă din ultimii patru ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente