Endava anunță achiziția companiei americane Levvel LLC

LEVVEL_welcome

Compania de software britanică Endava a anunțat astăzi achiziția companiei Levvel LLC, cu sediul central în Charlotte, Carolina de Nord, întărindu-și astfel capabilitățile de livrare „close to client” în America de Nord.

Levvel este o companie ce oferă strategie, consultanță și inginerie în zona de tehnologie și ajută clienții să dezvolte soluții tehnologice de ultimă oră. Abordarea Levvel este bazată pe asistența oferită companiilor după studierea minuțioasă a industriilor în care aceasta operează. Compania oferă o gamă completă de servicii bazate pe expertiză pe parcursul procesului de dezvoltare a unor produse software. 

Levvel deține un portofoliu orientat către zona de servicii financiare și plăți, logistică/mobilitate, TMT (tehnologie, media și telecom). Fuziunea acesteia cu Endava va accelera expansiunea companiei cu rădăcini moldovenești pe piața din Statele Unite, consolidând în același timp expertiza pe care o are Endava în aceste sectoare principale de activitate.

Levvel a obținut de-a lungul timpului o serie de premii atât ca angajator de top în Statele Unite ale Americii cât și pentru rata de creștere foarte rapidă, încă din 2018, din partea Inc. Magazine. 

Activitatea Levvel se desfășoară din Statele Unite și Mexic, compania având 172 de angajați și un număr generos de parteneriate și certificări în zona de tehnologii emergente de vârf și platforme cloud.

Aceasta este cea de-a treia achiziție făcută de Endava în anul fiscal, după CDS (Comtrade Digital Services) în august 2020 și agenția digitală FIVE în luna martie a lui 2021.  

Endava a înregistrat o capitalizare bursieră de 4,17 miliarde de dolari pe Bursa din New York, în data de 31 martie 2021.


DESPRE ENDAVA

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.     

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală. 

Endava avea 7,464 de angajați la data de 31 decembrie 2020 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.


DESPRE LEVVEL

Levvel ajută companiile să creeze soluții tehnologice de impact, prin intermediul capacității echipei de a rezolva probleme, bazată pe o înțelegere în detaliu a industriei în care activează. 

Levvel are sediul central în Charlotte, Carolina de Nord și birouri în New York, Raleight, Atlanta și Monterrey Mexic. 

Capacitățile din zona de transformare digitală ale companiei includ: transformare Agile, automatizare bazată pe soluții în cloud și de containerizare, strategie DevOps, Design de sisteme și biblioteci de componente, DevOps și planificare a soluțiilor de automatizare, arhitectură enterprise, dezvoltare de software full-stack, SDLC, UX/UI și servicii de testare software. 

Levvel are parteneriate și certificări pentru cei mai importanți furnizori de soluții cloud, folosind tehnologii oferite de AWS, Azure, Google, Hashicorp, IBM și Red Hat și din partea unor furnizori de soluții în zona de servicii financiare Early Warning (Zelle), The Clearing House, Finxact, Plaid, Marqeta, Savana, DWOLLA and Apiture și mulți alții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente