Tomm Reviews: unde să mânânci dacă treci prin Bardar – JarGood, un fast-food de calitate

jargood2

Tomm Blanaru este autorul blogului Tomm Reviews. Acesta testează, degustă, încearcă restaurantele din Chișinău și din apropierea capitalei. Echipa #diez a decis să facă uz de experiența sa și l-a rugat să împartă cu noi diferite găselnițe culinare din Chișinău.

Acum, cu acest „Redescoperă Moldova”, cu toții suntem interesați să cunoaștem puncte de alimentație publică, amplasate de-a lungul traseelor, unde poți mânca rapid și gustos, fără să-ți faci griji de consecințele ce ar putea urma.

În cazul în care vă deplasați pe șoseaua Hâncești, chiar la intrarea în satul Bardar se află JarGood – o cafenea drăguță cu meniu de fast-food de calitate. Nu departe de aceasta se află și zooclub-ul din Bardar.

JarGood este un local nu prea mare, dar drăguț și cochet, ce și-a început activitatea la începutul lunii martie. Din cauza pandemiei, a fost nevoit să-și stopeze activitatea, dar s-a relansat din nou la sfârșitul lunii iulie. Designul interior – minimalist, simplu și plăcut ochiului.

În preajma localului a fost amenajată și o terasă cu câteva măsuțe.

Meniul este bine structurat: două feluri de hamburgeri (white & black) – 60 MDL fiecare, chifteluțe – 35 MDL, pelmeni – 38 MDL, nuggets – 60 MDL, salată Caesar (cum fără ea??) – 60 MDL, aripioare – 60 MDL, hotdog – 20 MDL, cârnăciori – 30 MDL și câteva deserturi, cum ar fi: croasant cu ciocolată – 15 MDL, muffin cu vișină – 8 MDL, muffin cu ciocolată – 8 MDL și înghețată homemade – 30 MDL.

Am încercat mai multe poziții din meniu ca să-mi creez o impresie clară despre JarGood

Cârnăciori Bratwurst – 30 MDL. Gramajul, din păcate, nu este indicat pentru nicio poziție, așa că ne limităm doar la prețuri. La cârnăciori parcă ar merge și o salată din varză proaspătă – 5 MDL. Porția constă din doi cârnați măricei, așa cum îmi plac mie: moi, suculenți, aromați. Deci, cu 40 de lei puteți mânca pe săturate.

Burger White/Black (60 MDL) – pârjoala din ceafă de vită a fost, la fel, suculentă și aromată (BIG LIKE), chifla cu susan se coace in-house, sos, cașcaval, castraveți murați, frunză de salată – toate ingredientele necesare pentru un hamburger superb. A fost atât de delicios încât mi s-a părut cam mic. Parcă se mai cerea încă unul ca să te simți sătul. La hamburger am luat o sticlă de Franziskaner blondă – 45 MDL (0,5 l), un preț foarte bun pentru această bere legendară.

Chifteluțe – 35 MDL. Prima oară întâlnesc chifteluțele în meniul unui local de tip fast-food. Acest preparat l-am gustat mai mult din curiozitate, deoarece am niște nostalgii aparte legate de copilăria mea petrecută la bunei. Chifteluțele au fost gătite din carne de porc și vită și au fost pe măsura așteptărilor mele. Cred că le veți aprecia și voi dacă o să treceți pe la JarGood.

La desert am luat o brioșă cu vișine (8 MDL) și un cappuccino (18 MDL).

Raportul preț/calitate este superb! Un muffin superb și un cappuccino pe măsură la doar 18 lei. Am savurat!

Dacă sunteți în Bardar, vă recomand să intrați pe aici! Mi-aș dori să apară mai multe localuri de asemenea gen pe drumurile naționale. Succes echipei!

###

Acest material a fost scris de către Tomm Reviews. În recenziile sale, Tomm spune că încearcă să fie obiectiv și să aprecieze localurile la justa valoare. „Nu am studii în domeniul gastronomiei, prin urmare voi aprecia totul din punctul de vedere al unui simplu oaspete al localului.” Pentru mai multe recenzii și recomandări, vedeți pagina de Facebook Tomm Reviews.

Informațiile prezentate în acest material nu reflectă necesar opiniile echipei #diez și au la bază stric experiențele personale ale lui Tomm.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente