(video) Protest la OrheiLand. Mii locuitori cer cu fermitate redeschiderea parcului

tauber11

Mai mulți cetățeni protestează în aceste momente la OrheiLand cerând într-o singură voce „Jos mâinile de pe OrheiLand”. Ei scandează „Ilan Șor!”, „Victorie!” și cer cu fermitate redeschiderea parcului OrheiLand.

Deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber a declarat în fața mulțimii că toate parcurile importante din lume lucrează, inclusiv în Ucraina și România, iar în Moldova – nu. Asta pentru că guvernarea are o atitudine selectivă și discriminatorie față de Orhei, unde guvernează echipa lui Ilan Șor.

„Chicu și Dodon văd în OrheiLand slăbiciunea lor, pentru că ei nu au făcut nimic, nu au realizat nicio promisiune electorală. Ei înțeleg că victoria e a noastră, iar înfrângerea e a lor”, a declarat Marina Tauber.

Primarul de Orhei, Pavel Verejanu, a declarat că protestul de astăzi este împotriva fărădelegilor comise de guvernare împotriva copiilor și care reprezintă o acțiune politică.

https://www.facebook.com/orheitv/videos/vb.320520985393651/361160061536655/?type=2&theater

Precizăm că până la acțiunea de protest, poliția a stopat un număr mare de unități de transport la intrarea în municipiul Orhei. Marina Tauber a declarat că din acest motiv mulți cetățeni nu au reușit să ajungă la eveniment.

Amintim că reprezentanții poliției au sistat activitatea OrheiLand la finele lunii iunie, făcând trimitere la o decizie a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente