(video) În Moldova s-a lansat un nou partid politic – NOI. Inițiatorii își doresc să „trezească și să unească” poporul

98026790-1de9-4dd0-af1d-98dd3400699c
Foto: privesc.eu

Sâmbătă, 11 iulie, a avut loc lansarea unui nou partid politic. Formațiunea este condusă de Vladimir Dachi.

Partidul Politic NOI, care se poziționează ca fiind o formațiune politică nouă, de centru-stânga, de orientare promoldovenească, a fost lansat sâmbătă, 11 iulie. Membrii partidului își propun să devină „un factor integrator”, context în care „vin cu un proiect special pentru Moldova și cu un nou mod de a face politică”, spunând că vor trece de la idea de ură și dezbinare înrădăcinate în societatea moldovenească, la respect, indiferent de limba vorbită sau etnie. Obiectivul partidului este de a intra în parlament la următoarele alegeri parlamentare.

Potrivit conducătorului partidului, Vladimir Dachi, formațiunea politică NOI își propune să fie în opoziție față de partidele aflate la guvernare.

Liderul partidului, Vladimir Dachi, menționează în cadrul evenimentului următoarele: „Vreau să-mi pun inima și mintea în serviciul țării unde m-am născut pentru a trezi, pentru a uni, a dezvolta acest popor. A venit timpul pentru o schimbare”.

În lista partidelor politice din R. Moldova publicată pe site-ul Agenției Servicii Publice (ASP) se regăsește denumirea acestui partid, fiind înregistrat la 12 noiembrie 1999. Președintele acestuia este Vladimir Dachi, iar sediul lui este înregistrat într-un apartament din strada Bernardazzi din municipiul Chișinău”, transmite Ziarul de Gardă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente