Încă trei decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 627

covid ambulanta (4)
Foto: OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a trei decese noi provocate de COVID-19.

Decesul 625: bărbat în vârstă de 80 de ani din municipiul Chişinău, internat la Institutul de Medicină Urgentă pe 22 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă și inflamatorie.

Decesul 626: femeie în vârstă de 53 de ani din raionul Străşeni, transferată din IMSP SR Străşeni la Institutul de Medicină Urgentă pe 2 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. III, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică.

Decesul 627: femeie în vârstă de 68 de ani din municipiul Chişinău, internată la Spitalul Clinic Republican pe 6 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr II, obezitate gr. I, encefalopatie discirculatorie mixtă.

În total, în Moldova au fost confirmate 18 666 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 293 în Stânga Nistrului. Din numărul total de persoane infectate, 12 188 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente