Astăzi, de la 18.00, vom vorbi cu Natalia Gârbu, Maxim Ciorbă și Rusanda Radvan despre cum poate arăta o carieră în Arte, cum decurg studiile și cum să-ți găsești locul tău sub soare în unul dintre domeniile Artei.

Despre invitații noștri

Maxim T. Ciorbă – asistent universitar la cursurile de Regia Filmului Documentar și TV și Arhitectura Coloanei Sonore la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Pe lângă activitatea didactică, Max este și trainer de regie la New Media Incubator, proiectul Fundației Soros Moldova, director creativ în cadrul Pictocron Studio și membru în comitetul Ethno Jazz Festival. Max a trecut la AMTAP prin toate treptele învățământului superior, unde și-a obținut licența în Regie Film, Cinematografie și TV, masterul în Film Documentar, iar recent a început studiile doctorale în Film Documentar. În 2018, Max a fost manager de producție în cadrul proiectului „Eroi Uitați”, un proiect DocuArt, care a avut loc la București. Totodată, timp de trei ani, el a fost și regizor și scenarist pentru filmul documentar realizat în parteneriat cu OWH Studio „100 de Movile”.


Natalia Gârbu – fotografă și „mama” revistei Mahala, o revistă despre artă și comunitate. Natalia are și un magazin de artă virtual, butterflywithparachute.com. Crede în homeschooling și în faptul că poți să îți creezi un sistem educațional propriu, care te va șlefui și forma într-un mod unic și special.


Rusanda Radvan – studentă în anul 4 ATC (Actor Teatru Cinema) la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În acești ani de studenție, Rusanda a reușit să aibă mai multe realizări, printre care și rolurile: Polin-Andreevna din spectacolul „Pescărușul” de Boris Akunin, regia Nelly Cozaru; Imme din spectacolul „Lut” de Marijke Schermer, regia Luminița Țîcu; Liza din spectacolul „Joisărbătoare” de Katalin Thuroczy, regia Slava Sambriș, și un rol în spectacolul „Aici Moscova”, tradus de Iulia Pospelova, în regia lui Nelly Cozaru.

Ne dăm întâlnire cu ei, de la 18.00, live pe paginile de Facebook #diez, Învăț.online, Privesc.eu și MAIB.

Acest eveniment este realizat în parteneriat cu Moldova Agroindbank.