(doc) Începând cu 1 iulie, piețele din Chișinău vor activa într-un regim nou. Copiii de până la șapte ani nu vor avea acces

legume-920×609

Începând cu 1 iulie, piețele din municipiul Chișinău vor activa cu program stabilit, iar copiii mai mici de șapte ani vor avea acces interzis pe teritoriul acestora. Decizia a fost aprobată în cadrul Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Conform hotărârii, din 1 iulie 2020, piețele din municipiul Chișinău vor activa cu program stabilit de la 5.0 până la 19.00, inclusiv în zilele de odihnă, cu interzicerea comerţului ambulant în preajma lor. Zilele de luni vor fi zile sanitare pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate.

Copiilor de până la șapte ani li se interzice accesul în toate piețele din municipiul Chișinău. Administratorii piețelor vor trebui să asigure realizarea acestei prevederi prin controlul riguros la punctele de intrare.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente