Cum îți conturezi cariera academică și cea profesională, ce trebuie să știi dacă planifici să îți faci studiile în SUA, ce este advocacy și la ce ajută și cum poți petrece fain și util timpul alături de prieteni, află săptămâna aceasta, în mod virtual, cu ajutorul America House.

# Virtual Game On: Mafia. World Ocean Day Celebration

Mafia – jocul care a cucerit campusurile universităților și colegiilor din mai multe țări – te așteaptă online! Alătură-te voluntarilor America House pentru o ediție specială a jocului.

Când? Marți, 30 iunie, ora 16.30.
Limba de comunicare: engleza

Detalii AICI!

# Online: Cum îți conturezi cariera academică și cea profesională

Reușita în carieră e influențată de mai mulți factori, printre care: studiile, activitățile extrașcolare și experiența de muncă. Cum vă puteți modela cariera academică și cea profesională, aflați de la Cristina Bujag, absolventa Universității Americane din Bulgaria și absolventa programului FLEX.

Când? Marți, 30 iunie, ora 18.30.
Limba de comunicare: româna

Detalii AICI!

# Webinar: Advocacy 101. Acţiuni pentru a-ți face vocea auzită

Ai auzit de termenul advocacy? Dar știai că advocacy poate fi un instrument pentru a rezolva o problemă din societate pentru a identifica o soluție pentru această problemă și pentru a oferi sprijin atât pentru problemă, cât și pentru soluționarea acesteia?

America House te invită la un webinar în care vei afla mai multe despre advocacy.

Când? Miercuri, 1 iulie, ora 15.30.
Limba de comunicare: româna

Detalii AICI!

# Virtually: Why and how to study higher education in the US?

Dorești să afli mai multe despre „Sfântul Graal al învățământului superior internațional”? Vrei să beneficiezi de o creștere academică, profesională și personală valoroasă și de un număr infinit de oportunități după absolvire? Alătură-te unei sesiuni online în care consilierul EducationUSA îți va împărtăși informații importante despre studiile în SUA și va răspunde la întrebările pe care le ai.

Când? Miercuri, 1 iulie, ora 17.00.
Limba de comunicare: engleza

Detalii AICI!

# Groovy Mini-Movie & Discussion: What Makes a Masterpiece?

La ce ne referim când numim o lucrare operă de artă? Cine decide ce lucrări devin artă? Și ce artiști le crează? Urmărește un scurtmetraj și discută acest subiect.

Când? Joi, 2 iulie, ora 16.00.
Limba de comunicare: engleza

Detalii AICI!

# Chit-Chat with Jessica&Jeremy on International Development

Calitate a vieții, bunăstare, competitivitate. Află mai multe despre dezvoltarea internațională și nu doar de la oaspeții America House: Jessica Kerbo și Jeremy Taglieri. Orice alt subiect la fel poate deveni o temă de discuție, pentru că nu există bariere în cadrul unei discuții deschise și prietenești.

Când? Joi, 2 iulie, ora 18.00.
Limba de comunicare: engleza

Detalii AICI!

# Virtual 4th of July Celebration: Trivia, Jeopardy & Bingo

America House te invită să sărbătorești Ziua Națională a Statelor Unite, istoria și tradițiile lor online!

Când? Vineri, 3 iulie, ora 15.30.
Limba de comunicare: engleza

Detalii AICI!