Workshop la Artcor School. Află cum poți învăța să creezi o melodie de la zero

GraphicDesignPresentation

Platforma de educație nonformală Artcor School lansează un nou curs online pentru pasionații de muzică, intitulat Music Creators. În cadrul proiectului, participanții vor putea crea un ringtone propriu, efectua aranjamente muzicale, vor învăța cum să utilizeze corect efectele de sunet și să mixeze o piesă.

Music Creators se desfășoară în cadrul Artcor School, care are drept scop dezvoltarea abilităților hard și soft în domeniul industriilor creative. Pe durata primului an de activitate, școala are lansate opt tipuri de cursuri și circa 25 de evenimente educaționale, certificând 189 de studenți.

Cursul conține 12 lecții care se vor desfășura de trei ori pe săptămână, în perioada 22 iunie-17 iulie. În cadrul acestuia se poate înscrie orice doritor de la 14 ani, care vrea să încerce magia notelor muzicale. Mentorii cursului sunt compozitorul, aranjorul și membrul formațiilor The Glimpse și The One – Pavel Malîșev, dar și vocalista, membră a proiectului de top european Run and Hide – Laura Bodorin.

La finalul workshopului, cursanții vor fi apți să utilizeze în scopuri creative (compoziție, podcasting, beat-making) un program audio digital de tip Soundtrap, pentru propria creație sau colaborări cu colegii. Vor înțelege cum se compune și se produce o piesă muzicală și vor avea posibilitatea să colaboreze cu muzicieni profesioniști la producerea propriilor piese. Totodată, vor avea posibilitatea să colaboreze în timpul cursului și la distanță cu colegii de curs și vor obține abilități de conlucrare în grup la un proiect muzical.

Mai multe informații despre workshop și modalitatea de înregistrare găsiți AICI!

Artcor este Centrul Industriilor Creative, administrat de Asociația Companiilor de Creație COR, amplasat în incinta Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) și susținut de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK aid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente