Tinerele din Moldova se pot înscrie la un curs online despre corp, minte și suflet

unnamed

„Îți vei transforma visele în realitate, vei atrage lucrurile pe care ți le dorești, vei deveni cea mai bună versiune a ta, îți vei ridica nivelul de energie, vei obține echilibru în viață și te vei autocunoaște.” Iată ce promite noul curs Reself Women, organizat de Reself360.

Reself360 este un proiect, în premieră în Republica Moldova, care are ca scop să ajute oamenii să se autocunoască și să găsească armonie în viața de zi cu zi, să își analizeze problemele și conflictele interioare, să afle ce îi face fericiți și să obțină liniște și pace pentru mintea și sufletul lor. 

Pentru a fi mai eficienți în ceea ce promovează, echipa proiectului Reself360 au dat start unui curs online de autocunoaștere, dedicat domnișoarelor, Reself Women. Prima ediție a cursului a avut loc acum câteva săptămâni, iar participantele au rămas încântate de informația pe care au însușit-o. 

Reself Women își propune să instruiască participantele în următoarele direcții.

# Corp: lecții de yoga de două ori pe săptămână; lecție despre impactul alimentației asupra energiei pe care o emanăm. 

# Minte: cum lucrează subconștientul și cum îl reprogramăm; cum să lucrăm asupra mindsetului.

# Suflet: cum lucrează legile universului; cum lucrează legea manifestației.

Cursul online conține informație interesantă, acumulată de fondatoarea Reself360, Diana Capița, timp de 2 ani, iar timp de două săptămâni participantele vor avea ocazia să obțină aceste cunoștințe. Cele 14 zile ale cursului promit a fi cotitura radicală din viața domnișoarelor, iar ca rezultat acestea nu vor mai privi la fel lucrurile din jurul său. Fetele vor învăța să-și controleze propria realitate! 

Pentru a afla mai multe detalii despre curs accesați următorul link.

Autoare: Eliza Malcoci

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente