Ministerul Sănătății anunță despre decesul a altor trei persoane, provocat de noul coronavirus. Astfel, din cauza COVID-19 au decedat până în ziua de astăzi șase persoane (despre decesul a trei cetățeni a fost anunțat azi dimineața).

Decesul 329: femeie în vârstă de 65 de ani din Bălți, internată în data de 30 mai la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, obezitate gr. III.

Decesul 330: bărbat în vârstă de 78 de ani din raionul Strășeni, internat în data de 19 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă hipoxică și discirculatorie gr. III.

Decesul 331: bărbat în vârstă de 71 de ani din raionul Cahul, internat în data de 5 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă bronhopneumonie cronică, diabet zaharat, obezitate gr. III.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.