Încă două decese din cauza COVID-19 în Moldova. Bilanțul persoanelor decedate urcă la 307

Încă două decese din cauza COVID-19 în Moldova. Bilanțul persoanelor decedate urcă la 307
Foto: Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea altor două decese. Este vorba despre un bărbat și o femeie.

Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea altor două decese. Este vorba despre un bărbat și o femeie.

Decesul 306: femeie de 81 de ani din municipiul Chișinău, internată în stare gravă în data de 19 mai la Spitalul Clinic Muncipal Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, angiopolineuropatie diabetică, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 307: bărbat de 56 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 6 mai la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă cronică, pancreatită cronică.

În total, în Moldova au fost confirmate 8 360 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din numărul total de persoane infectate, sunt înregistrate 307 decese și 4 738 de persoane tratate de COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente