Începând cu data de 1 iunie, Agenția Servicii Publice anunță reluarea tuturor activităților, cu asigurarea respectării normelor pentru reducerea răspândirii infecției de tip COVID-19.

Solicitanților li se recomandă vizita în oficiul ASP cu respectarea regulilor și a măsurilor de protecție și prevenire a riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, în special:

— purtarea obligatorie a măștilor și a mănușilor;
— respectarea distanței fizice de cel puțin 1 metru;
— respectarea igienei mâinilor prin dezinfectarea cu soluție specială pe bază de alcool;
— efectuarea termometriei la intrarea în oficiul instituției etc.

Reamintim că cetățenii au posibilitatea de a-și planifica în prealabil vizita în subdiviziunile Agenției Servicii Publice utilizând Sistemul informaţional „Programare prealabilă” prin intermediul paginii oficiale a Agenției Servicii Publice (www.asp.gov.md) sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale, precum și prin intermediul call-centerului la numărul de telefon 14909. Serviciul de programare (online) se oferă în mod gratuit și este disponibil 24 de ore în dependență de programul de lucru al oficiului.

Subliniem că din 16 mai curent, și-au reluat activitatea toate subdiviziunile teritoriale ale ASP în regim special de lucru pentru public cu prestarea tuturor serviciilor de competență (cu excepția procesului de examinare pentru obținerea permisului de conducere).