UPDATE: Detalii noi oferite de poliție în cazul identificării cadavrului băiatului de șase ani în toaleta din curtea casei

979bce56-9ef6-47af-9c97-8de489f0b1c9

Potrivit presei locale Hâncești 24, copilul a fost găsit mort în toaletă.

UPDATE: 14.30

„Într-adevăr, băiatul a fost găsit în veceul gospodăriei de către colaboratorii poliției. Cum a ajuns acolo, urmează să identificăm, pentru că tocmai acum cadavrul a fost scos. Recent, la fața locului a ajuns medicul legist și el urmează să efectueze primele examinări. Nu putem spune dacă e vorba despre vreo crimă sau că băiatul a lunecat. Am decis să verificăm gospodăria de unde copilul a dispărut, pentru că toate căutările noastre nu au adus vreun rezultat. Am examinat fiecare bucățică de pământ care există și nu am găsit nimic. De aceasta, am decis să verificăm locuința copilului”, a declarat pentru #diez, Diana Fetco, comunicatoarea IGP.

„Ca urmare a multiplelor acțiuni întreprinse și a analizei rezultatelor obținute în timpul căutărilor copilului în vârstă de șase ani dispărut, s-a decis examinarea domiciliului acestuia. În urma examinării curții casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment, oamenii legii întreprind toate măsurile de investigație pentru stabilirea cauzei decesului și a circumstanțelor”, se arată în comunicatul poliției.

La fața locului, a venit o echipă de salvatori și o echipă de criminaliști.

Despre dispariția lui Beniamin Osipciuc, poliția a fost sesizată pe 26 mai, curent, în jurul orei 16.40, de către mama acestuia, care a comunicat că băiatul în vârstă de șase ani a dispărut de la domiciliu. Copilul se afla împreună cu fratele și sora cu vârste de nouă și, respectiv, 14 ani. La acel moment, părinții se aflau la serviciu.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente