ANUNȚUL Kaufland Moldova: concursuri false pe Facebook cu utilizarea numelui și logoului companiei

mai-comunicat-kaufland-concursuri-fake-1200×628

În ultima perioadă, pe rețelele de socializare circulă tot mai multe concursuri false care folosesc numele și logoul Kaufland Moldova în mod ilegal și manipulator. Ținem să menționăm, compania Kaufland nu poartă răspundere pentru acțiunile ilegale sau pentru concursurile false organizate de anumite persoane care au ca scop de a sustrage bani sau date cu caracter personal de la utilizatorii rețelei Facebook.

Pentru siguranța Dumneavoastră, vă rugăm să nu dați curs acestor concursuri și să nu oferiți datele personale sau datele bancare persoanelor necunoscute. Ținem să precizăm că am demarat toate procedurile legal accesibile, necesare pentru a stopa aceste acțiuni cu caracter infracțional și tragerea la răspundere a persoanelor care se fac vinovate”, este anunțul reprezentanților Kaufland. 

Vă reamintim, toate concursurile sau promoțiile organizate de Kaufland sunt disponibile pe www.kaufland.md și pe canalele oficiale de media socială:

  1. pagina de Facebook Kaufland Moldova;
  2. pagina de Instagram Kaufand Moldova.

În plus, aveți la dispoziție și telefonul clientului 0800 1 0800, apelabil gratuit din orice rețea de luni până vineri, în intervalul orar 8.0-20.00, iar sâmbăta în intervalul 8.0-17.00 (cu excepția zilelor de sărbători legale).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente