(foto) Igor Dodon și-a scos familia la o plimbare prin parc. „Un pic de respiro”

602x338cmsv27c119019-2d81-5f5c-a89a-57e4bbff6e59-4471962-1585219374dh5vtr2

Deși Igor Dodon a anunțat că oamenilor li se interzice să părăsească locuința (doar în situații stringente o pot face) și să se plimbe în parcuri, acesta a ieșit „în strictă izolare și carantină” cu soția și cu copilul cel mai mic la o plimbare pentru a respira puțin aer.

Postarea de mai jos a fost ștearsă de pe pagina lui Igor Dodon, însă pe profilul soției sale s-a păstrat.

UPDATE: Postarea lui Igor Dodon a fost restabilită cu ora 22.05.

Iată ce scrie Igor Dodon: „Un pic de respiro și o scurtă plimbare în această perioadă strictă de izolare și carantină. Azi am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei puțin la aer.

Instituțiile statului fac tot posibilul să combatem epidemia și să vină cât mai curând momentul când cetățenii se vor putea bucura din plin de primăvara frumoasă de afară.

Încă puțin trebuie să rezistăm ca să revenim cu toții la ritmul obișnuit de viață și să avem toată libertatea de care am avut parte cândva.

Sper că vom prețui mai intens comunicarea cu oamenii apropiați și activitatea noastră de zi cu zi.”

Vă amintim că pe 24 martie, Igor Dodon a emis un decret prin care a mobilizat armata în prevenirea și răspândirea infectării cu virusul COVID-19. Una dintre interdicțiile impuse este că oamenilor li se interzice să se plimbe prin parcuri.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente