Alte evenimente. Vrei să cânți? Echipa #diez îți recomandă câteva aplicații de karaoke pentru telefonul tău

karaoke-apps

Știm că te-am obișnuit cu recomandări de evenimente la care să mergi în fiecare zi, dar ținând cont de situația epidemiologică din țară te sfătuim să rămâi acasă. În schimb, noi îți promitem să venim cu o recomandare zilnică de activitate pe care o poți face în timp ce stai acasă.

Azi îți sugerăm câteva aplicații de karaoke pentru telefonul tău. Dacă îți place să cânți, dar nu ai cu cine, atunci aceste aplicații îți vor colora cu senzații diferite toată ziua. Asta pentru că poți întâlni online oameni din diferite țări și să vă distrați de minune.

# Smule

Smule este una dintre cele mai populare și mai bine cotate aplicații de karaoke disponibile pe orice smartphone. Aici poți cânta melodiile preferate și înregistra între timp și îți poți îmbunătăți și vocea prin diverse efecte audio.

Această aplicație are peste 800 000 de melodii diferite pentru a cânta singur sau în duete cu prietenii. Ecranul său este împărțit în două, astfel încât să poți vedea interpretul cântând, urmând versurile și dându-i o notă la final.

Este gratuită, dar câteva dintre melodiile oferite sunt exclusive pentru cei cu abonament săptămânal. Smule este disponibilă pentru descărcare pentru Android și iOS.

# Singa

Aceasta este fără îndoială una dintre cele mai bune aplicații de karaoke. Singa oferă versurile pe orizontală pentru a simula cât mai mult posibil karaoke-ul tradițional. În plus, are mai multe melodii internaționale și românești, cu peste 80 000 de melodii cu versuri.

Este extrem de simplu de utilizat și poate organiza melodii după gen, nume sau artist, ceea ce facilitează procesul de căutare. De asemenea, are o listă de cântece de cântat, perfecte pentru orice ocazie. Dacă dorești să descarci aplicația, accesează Play Store sau App Store.

# Karaoke Midifun

O altă opțiune excelentă este Karaoke Midifun, care are o interfață foarte simplă și de bază. Chiar și așa, oferă multe funcții și este complet gratuit, fără versiune premium, achiziții VIP sau în aplicație.

Versurile afișate astfel încât să cânți au o precizie imensă, lucru pe care, din păcate, majoritatea aplicațiilor karaoke nu le au. Există de asemenea un joc de ghicire în care utilizatorul își poate testa cunoștințele despre versurile pieselor preferate și multe altele. Este disponibil exclusiv pentru Android.

# Voloco

Voloco este mult mai mult decât o altă aplicație de karaoke și este de asemenea o aplicație excelentă de procesare vocală. În ea vei găsi opțiuni de genul vocoderelor și schimbări de ton. De asemenea, oferă opt pachete de efecte sonore prestabilite, astfel încât sună exact așa cum dorești.

Poți cânta propriile melodii, pe care le ai pe smartphone, sau melodii oferite de aplicația însăși, dar fără versurile sale. Pentru a descărca această aplicație, urmează linkul pentru Android sau pentru iOS.

Aceste recomandări vin să le înlocuiască pe cele obișnuite de evenimente până când situația va reveni la normal. Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, nu te panica și informează-te corect!


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente