Fanii din întreaga lume sunt invitați să revadă Jocurile Olimpice prin concursurile, emoțiile și momentele unice ale ceremoniilor de deschidere și închidere din trecut ale Jocurilor Olimpice, evidențiate de parada națiunilor, luminile de flacără și programele artistice.

Noul canal de streaming 24/7 a fost lansat pe 23 martie 2020 pe platforma media a canalului olimpic de pe olympicchannel.com și aplicațiile sale pentru mobil, Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV și platforma Roku.

„Canalul ceremoniilor olimpice” de pe Canalul Olimpic transmite în direct ceremoniile de deschidere și închidere de la Jocurile de vară și de iarnă desfășurate în ultimii 30 de ani, inclusiv:

# Jocurile Olimpice de iarnă PyeongChang 2018;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice Rio 2016;
# Jocurile Olimpice de iarnă Soci 2014;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice London 2012;
# Jocurile Olimpice de iarnă Vancouver 2010;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice Beijing 2008;
# Jocurile Olimpice de iarnă Torino 2006;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice Atena 2004;
# Jocurile Olimpice de iarnă Salt Lake City 2002;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice Sydney 2000;
# Jocurile Olimpice de iarnă Nagano 1998;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice Atlanta 1996;
# Jocurile Olimpice de iarnă Lillehammer 1994;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice Barcelona 1992;
# Jocurile Olimpice de iarnă Albertville 1992;
# Jocurile Olimpice și Paralimpice Seul 1988;
# Jocurile Olimpice de iarnă Calgary 1988.

Canalul Olimpic al CIO este o destinație mass-media globală (OTT), în care fanii pot experimenta puterea sportului și emoția Jocurilor Olimpice pe tot parcursul anului. Prin povești de inspirație, interviuri cu sportivi, știri de ultimă oră, evenimente live, programare originală și conținut exclusiv din culise, Canalul Olimpic oferă fanilor o platformă media dedicată pentru a urmări poveștile din spatele sportivilor oricând și oriunde. Canalul Olimpic este disponibil în toată lumea pe olympicchannel.com și aplicațiile sale pentru dispozitive TV mobile și conectate.