Aplicaţia de mobil WhatsApp a primit mult așteptata funcție „Dark Mode”

1188076520.jpg.0

După multe luni de testare, aplicaţia de mobil WhatsApp a primit mult așteptata funcție „Dark Mode”. Funcția este disponibilă pentru telefoanele pe sistem Android și Apple.

Noua versiune de WhatsApp nu adaugă multe alte noutăţi în afară de o interfaţă întunecată. Utilizatorii de dispozitive echipate cu sisteme de operare Android 10 şi iOS 13 vor beneficia de dark mode la nivelul sistemului de operare. Astfel, dacă telefonul este deja setat pe dark mode din Android sau iOS, aplicaţia va trece automat la interfaţa cu fundal negru fără a necesita intervenţie din partea utilizatorilor, transmite go4it.ro.

Cei care au Android 9 sau o versiune mai veche de iOS vor avea în schimb opţiunea de a modifica culoarea interfeţei din meniul de setări al aplicaţiei. Odată cu acest update, utilizatorii de smartphone-uri cu ecrane OLED vor avea şi mai mult de câştigat. Pe lângă o interfaţă mai odihnitoare, noua interfaţă WhatsApp ar putea ajuta şi la economisirea energiei acumulatorului.

Amintim că Facebook, Instagram, Viber au disponibilă această funcție de mai de mult și poate fi setată din setările aplicației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente