E sfârșit de săptămână și, ca de obicei, echipa #diez îți recomandă să-l petreci frumos. Și pentru că e vineri, ți-am ales cinci evenimente la care să mergi împreună fie cu iubitul (iubita), fie cu prietenii.

# Spectacolul „Casa Zoikăi”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” te așteaptă la spectacolul „Casa Zoikăi”. O comedie virtuoasă și mistică; personajele visează cu ochii deschiși iluzii pariziene, spulberate de realități crude. Deși piesa are aproape un secol (scrisă fiind în anii ’20), montarea vizionarului Vitalie Drucec ne arată că e actuală și astăzi, când corupția, protecționismul și crima ne stăpânesc viețile împingându-ne spre exod. Mai multe detalii AICI.

# Crizantema de Argint 2020

Poți participa la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint”, ediţia a XXIV-a. Ești așteptat la ora 18.00 la „Refrene celebre” – concurs la secțiunea „Interpretare”. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

# Friday Pop Music Party

Kozlovna Ceska Pivni Restaurace te invită la Friday Pop Music Night. În ospeție vine renumitul duet Space Cable cu un program excepțional de cover-uri pop. Evenimentul începe la ora 20.00, iar mai multe detalii găsești AICI.

# Exotic cover band la AVA 1727

Dacă tot încă nu ai ales unde să mergi vineri seara, atunci poți opta pentru AVA 1727. Aici te așteaptă muzică live interpretată de Exotic cover band, iar organizatorii promit o atmosferă unică. Mai multe detalii, AICI.

# Inspiring Dialogue cu Dorian Furtună

Tot ce doreai să știi despre evoluția omului și nu aveai pe cine întreba. Speaker: Dorian Furtună – etolog, doctor în biologie, autorul cărților: „Homo aggressivus” și „Mozaicul Uman. Evoluția omului și originea raselor”. Vei primi răspunsuri la mai multe întrebări despre evoluția speciei umane. Mai multe detalii, AICI.