Consiliul Raional al Tinerilor din Sângerei organizează o dezbatere. Cum te poți înscrie

Imagine_1

Consiliul Raional al Tinerilor din Sângerei este o structură de reprezentare şi împuternicire a tinerilor, scopul căreia este de a implica tinerii în procesul decizional. În data de 29 februarie 2020, la ora 12.00 la Consiliul Raional al Tinerilor din Sângerei, se organizează o dezbatere în care vor participa echipe formate de către tineri activi și cu spirit competitiv.

Dezbaterile vor decurge după formatul ceh și în prima rundă va fi aleasă prin tragere la sorți tema.

Aliona Ceresău, elevă, voluntară și lidera Consiliului Raional al Tinerilor din Sângerei, invită toți tinerii să formeze echipe și să participe la dezbatere.

„Din toate echipele ce se vor înscrie la dezbatere, vor fi selectate doar patru echipe, iar la sfârșitul dezbaterii vor fi aleși învingătorii și desigur vor fi premiați. Tot ce trebuie să faci dacă vrei sa te înscrii este să-ți convingi patru prieteni să participe la dezbateri și să vă înscrieți împreună”, ne-a explicat Aliona Ceresău.

Formularul de înscriere îl găsești aici, iar pentru mai multe întrebări nu ezita să îi scrii un e-mail Alionei Ceresău. Adresa este [email protected].

Autoare: Codrina Pietraru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente